Florarii

Internetu’ e un lucru foarte frumos. in afara de faptul ca gasesti informatii relative si nerevizuite despre tot ce exista in lumea asta  (sau nu exista), mai poti so sa-ti rezolvi problemele existentiale. A mea problema existentiala era simpla. Domnisoara din dotare s-a plans ca-n Geneva nu simti ca vine primavara fiindca ghiocei ciu-ciu, narcise ciu-ciu, zambile ciu-ciu, flori de primavara….dah…ciu-ciu! Adevarul e ca adevar graieste! Singura floare cu iz neaos de acasa cu care am putut lasa fetele cu rotitele in sus au fost lalelele (sper ca am pus suficiente si nu excesiv silabe cu „le” in cuvantul asta scapat din iadulpentru straini al limbii romane). Asadar, lipsit de ocupatii intelectuale si zacand prabusit am cautat site-urile florariilor din localitate in speranta gasirii uneia care vinde flori de sezon si nu orhidee sau alte importuri amazoniene. Nu ca nu ne plac, dar e primavara ce…puii si iepurasii…mei! Si-am gasit! Ridic ode internetului! Sarutmana nene! Si ca sa va demonstrez ca nu-s prost destul si am stiut ce sa fac si cum se procedeaza…tadaaaaam… ia uitati ce o astepta acasa! NARCISE! HAAAA!

Cine a facut rost de narcise ca sa se bucure fetele din estul salbatic? EEEEeeeee? Asa-i ca-s grozav? (nu stiam daca veti preciza dumneavoastra chestia asta si am zis ca-i mai sigur sa va arat directia in care vreau sa porneasca laudele, da?)

 

  1. Da , sunt frumoase si soiul asta nu l-am mai intlnit.Cred ca miros nemaipomenit de frumos!
    Felicitari! 🙂

    Răspunde

    1. Pai…despre miros e cu du-te vino. Aääääää…cum sa zic eu, ele miros a narcisa si chiar tare, dar ghiveciul ala trendy din lemne e dat cu lac. Si lacul ala…puuuuuuteeeeeeee!

      Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: