8 răspunsuri la „Floarea de vineri”

    1. Daaa esti norocoasa. Timp de luni de zile floarea de vineri pentru doamne a fost altceva. Mai frumos, mai bun si mai placut (ciocolatele, inghetata, bijuterii si altele) Uu nu inteleg de ce-si dau doamnele intre ele flori pe blog asa ca am pus de revulutie. Le dau eu. Asa e normal.

    1. Nu se poate!!!!!!! Nu stii de floarea de vineri??? Pai o traditie intr-o zona a blogosferei romanesti :D. Am zis de mult ca am sa fac un interactom al blogosferei :D. Exista vreo 5 constelatii mari de boguri, unite intre ele de cateve bloguri de stil „hub”. De exemplu Ana-Maria e un astfel de blog, desi nu uneste chiar toate constelatiile. Bine-nteles ca pe langa constelatii e plin de praf stelar, adica ciudatii aia cu putine hituri ca mine :P. Adica care nu-s in retea 😀

    1. Zau ca da! Nu stiu cine a inceput moda, dar eu doar mi-am manifestat revolta ca-si dau fetele flori intre ele. Asta-i apanajul nostru :D. Feministele sa-si dea cactusi, neah! Asta nu ne-o vor lua! LIBERTATE!

    1. Pai si atunci unde-i hazul? E ca berea fara alcool sau tigarea electronica. Daca e sa te otravesti…pai fa-o cu arta :D. Eu asa zic. Auzi…cactusi fara tepi :P. Da’ au flori otravitoare, nu?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s