Deschizator de drumuri

Am fost intrebat ce am facut cu treaba aia din ou (postul de mult mai jos). Pai sa explic:

Nu stiu cum era la voi la gradinita, dar la mine, aveam chestii lipite de dulap ca sa-l recunoastem (alfabetizarea comuntitatii lasa de dorit). Eu unul am avut dulapior cu un avion albastru obez cu ochi. Care-mi placea, dar nu ca ursuletul care era semnul colegei Irina. Asadar, fiindca se cam stia ca mintea mea retine selectiv informatia, mi-au fost prinse de haine si rucsac etichete cu avionu’ de catre mama prietenului meu Serioja (maica-mea nu observa de-astea si nici nu o preocupau). Ca paranteza, Serioja avea o gaina, in caz ca va intrebati. Sau pui. Dar eu zic ca gaina fiindca era rosu. Ideea e ca a facut-o, dar nu m-a intrebat ce cred (intrebati copiii ce cred…), iar eu eram jingit fiindca stiam sa citesc si Vladen si Vova la momentul ala si avionul era pentru copii mici. Sau putea macar sa puna un ursulet! Ei ideea e ca moda revine! Stiu eu tot de la mama prietenului meu Serioja, care la intervale regulate urla „baga-mi-as picioarele iar au revenit ororile astea evazate din anii ’80!” sau altele. Si am zis sa fiu in pas cu ea. Adica cu moda. Si mi-am marcat rucsacul sa nu-l pierd.

sageata verde

Sunt convins ca voi crea un trend! Mai ales ca-i moda functionala

 1. :)) Clar va fi un trend. Sa-mi dai un autograf de pe acum. Mai incolo nu se stie.
  Oare eu ce aveam la gradinita pe dulap? Aveam dulap? Am fost la gradinita? :)))

  Răspunde

  1. Bwahahahahaha!
   Trebuie sa fii avut si voi dulapioare, nu? 😛 Ce viata trista….:D

   Răspunde

 2. Cred ca aveam… dar totul e negru…nu stiu de ce. Am fost in coma? Cred ca mi se ascunde ceva…:))

  Răspunde

  1. Ti-ai reprimat vreun episod in care maltratai ursuletul unui coleg. Stiu eu ca asta faceau fetele la noi la gradinita. Si cand se plictiseau de ucis plusuri sareau pe noi. Si muscau si zgariau si ne obligau sa fim tati de obiecte neinsufletite de care n-aveam grija cum trebuie si o incasam. Dar noi stateam fiindca vazusem la tatii nostrii ca asa trebuie procedat.

   Răspunde

 3. :)) Va invata de mici, sa inteleg. Ce m-ai amuzat cu faza asta. Foarte tare.

  Răspunde

  1. Pai asa e femeia rusa. Ea nu roaga, ea dicteaza. Ea nu educa, ea impune. Ea nu cere, ea ia! HA! Mama ce mandra ar fi mama de mine 😀

   Răspunde

 4. Aaa, cu gradinita, da. Nu am fost foarte mult, cred ca nici macar un an intreg. M-am imbolnavit de hepatita si nu m-a mai lasat tata. Sa i se imbolnaveasca odorul? ntz ntz

  Răspunde

  1. Eu am facut hepatita cand era mai mare si mama a oftat exasperata ca era clar ca stau o luna acasa si n-are cum evita :D. Tata era mort deja la momentul ala. Ma rog tatal de atunci ca la mine era ca-n Dallas, tatii erau episodici :D. Da’ a foooost mistoooo! Am citit tot Jules Verne atunci, am invatat sa fac origamii, am aruncat cu manusile de doctor ale lui mama (alea de le folosea la vopsit parul) pline cu apa in cei ce treceau pe sub bloc si am prin canarul vecinei de dedesubt. Ma rog cand mi-a mai trecut raul, eram convalescent si nu mai boleam chiar in ultimul hal. Altfel parca da, hepatita a fost nasoala, din ce-mi amintesc.

   Răspunde

 5. A fost nasoala ca am stat in spital si eram singura. Daca ma lasi pe mine singura, innebunesc 🙂

  Răspunde

  1. Eu nu innebunesc, ar fi overkill :D. Eu cat am stat in spital cu diverse, gaseam o asistenta si o cheauneam de cap. Daca nu era asistenta ma chiauneam pe mine ca nu ma deranjaza sa vorbesc cu obiecte. E misto ca nu te intrerup si nu te contrazic.

   Răspunde

 6. :)) Da, e si asta o treaba.

  Răspunde

  1. Exact! De aci talentele mele de orator. Ca-ti zic o chestie. Totusi unele obiecte ma contrazic si altele imi zic „ba boule”. Postez imediat ca sa vezi ca-i pe bune D.

   Răspunde

  1. Acum pun, in 5 minute 😀

   Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: