Central Parc

Neah, tre’ sarecunosc ca am mers prin Niev Yuork, repetand regulat „ha! e ca la noi (n.b la noi adica la mine la Moscova mea, nu la ‘mneavoastra 😀 ), exact ca niste conationali de care am facut misto acum vreo 1000 de ani si care se beleau (la propriu, nu-s magar) la statuia din fata Buckingamului (care are pe una din fatete un muncitor cu un ciocan si o taranca cu o secera, ambele indreptate spre cer) murmurand in stupor fraza mai sus amintita. Am zis asta cand l-am vazut pe Atlas si am vizualizat instant secera si ciocanu’, am zis si la cladirile stil Hotelul Ukraina (fara rochita 😀 ) si bine-nteles am zis asta si la Parcul din centrul urbiei. Ca de obicei, deeeeeh suntem neam nationalist ce vreti, am gandit mandru ca la noi e MULT mai curat (recunosc ca si Moscova a vazut o perioada de mizerie, dar in New York pare congenitala).

la intrarea dinspre fifth

rrate!!

sunt iubitor de fauna

am vrut sa ma catar pe asta. N-a fost voie 😀

si hidosenile de cladiri de pe margine

si doamna mea

vedeti?????? Mai e si invers! Imi cara ea mie lucrurile (in pungulita aia erau jucariile mele de la Apple-ul din postul de mai jos)

Buuuun, dar lasand asta la o parte, chinuit de amintiri, vorba manelei aleia vechi care mi-a mancat adolescenta in Bucuresti, am trecut prin parc si m-am extaziat cot la cot cu fetele la veveritele gri gigantice ce traceau aleea in drum spre bordel (din nou, nu sunt magar si nu vorbesc figurativ).

impricinata

In mod neasteptat fiinta calduta care voia cu tot dinadinsul sa se catere in copac nu era o veverita (mult mai interesata de sexul telurian), ci a mea fata, care s-a lipit indisolubil de un arbore si a afirmat ca e catarabil. Asa era :D. In plus mai facea si niste sunete ciudate care sunau ca alea de rozator catarator dar pe care americancele gri si pufoase le ignorau.

veverita neagra

cautam solutii..

bun si gardul daca nu se poate altfel 😀

Ahh si sa nu uit, ceva diferit de Moscova, pe fiecare latura era un maraton pentru o bolejnita. Unii alergau pentru rinichi (nu stiu ce cu ei), altii pentru SIDA si ceva pentru Parkinson parca (si asta numai din ce-am vazut eu).

garduri NYPD 😀

maratonisti

si non-maratonistii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: