Si Paris in ziua trei

Aiasta a fost Ziua! Ziua Z! Ziua Games Day. Ziua pentru care am venit in primul rand la Paris. Pentru necunoscatori, Games Day este ziua Games Workshop in diferite zone din Europa si duminica asta a fost in Franta si zona francofona (plus noi…francofobii). Games Workshop este mama si tata Warhammer 40k, jocul meu preferat. Ok, sa va explic: e un joc de strategie cu unitati (gen corabie, tanc, infanterie -> asta e cea mai jos arma la care un soladat poate deveni barbat, e pe jos cu arma in mana) si se joaca in stilul in care Napoleaon sau Churchill isi mutau unitatile pe harti. Harta si unitatile se construiesc, vopesesc si aranjeaza de catre posesor. Jocul cere indemanare, creieri si imaginatie. Poze ca sa intelegeti? Sigur! I’m built to serve!

Poza anuala cu blood star mariner

o figurina din concursul de pictat figurine (noi n-am participat, am fost prea ocupati)

peisaje

Lizunku vesela

din opere

alte peisaje

Nu doamnelor, nu radeti superior, ORICE barbat ar trebui sa joace jocul asta. Implica strategie si doar aia cu creieri pot :P. Ar trebui sa fie criteriu de selectie. E adevarat ca o data cand te apuci sa-l joci uiti de femeie…dar ce importa :D. Sunt convins ca ‘mneavoastra aveti un arsenal de arme de decuplare.

Deeeeeci, dupa ce-am fost la cea ma igrozava Games Day de anul asta (poate mergem si in UK din nou, cross my fingers, hold my breath 😛 ) am trecut prin Castel De Vincennes, o grozavaie de castel:

biserica castelului

tot aia, evident

castelul

santul 😀

Nu l-ati vizitat? Trebuie (capatul liniei 1 spe sud-est)

Dupa castel ne-am reintors pe meleaguri iubite la Hippopotamus :D. Ia uitati un farandole de crepes.

Ulterior ne-am miscat fundul spre rochite/bluzite/gentute pentru fete si ba chiar m-am capatuit si eu. fiindca-s asa dragut. N-am poze, dar am sa fac si am sa postez un post separat :D. Ca-s mandru.

  2 comments for “Si Paris in ziua trei

  1. iunie 1, 2011 la 9:15 pm

    De-a dreptul fascinant Warkhammer, dar cred ca prefer totusi castelul si farandola de clatite (ah….). Bine, si tzoalele 😀

    • septembrie 13, 2011 la 10:04 pm

      Pai alelantele e pentru baietei tanti! haleala si toalele erau pentru publicul feminin. Dar stii, uneori, da’ rar, am vizitatori masculi (sau care afirma sa fie) si mai punem si pentru ei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: