Haine pentru TOnTI

Achtung/Warning/Aoleooo: DAH! E POST INUTIL DESPRE TZOALE!

Uimitor de ametitor se pare ca doamnei i-au placut tzoalele daneze. Zic asta fiindca, de cand o stiu eu, obijnuieste sa umble pe strazile de prin oraselele pe unde ne facem veacul si sa faca misto miticesc de toalele din vitrina, precum si de alea care umbla pe fete. Nu zic ca-n Danemarca lucrurile ar fi stat altfel, dar spre deosebire de alte dati am inceput sa primesc, spre stupefactia si holbarea mea totala, feed-back-uri laudative (ca sa nu zic ode lirice) la adresa magazinelor vestimentare din peninsulita. In aftershock, am purces sa cuget. Da, asa e, imbracamintea nordica e foarte generoasa si include si dimensiuni de troll de padure/Yeti/ceva marrre (ca mica paranteza, eu o includ si pe aia Norvegiana, despre care insa, in varianta feminina, doamna face un misto fulminant) . Evident, exclud din start toalele Suedeze din comentariul de mai sus fiindca sunt gandite pentru pigmei. Mai mult, nu numai ca in Nord sunt integrati si astia ca mine care depasesc binisor usa (au chiar si paturi de dimensiuni adecvate, daca va vine sa credeti, oi, oi, oi…), dar se tine seama si daca suntem planetoizi sau schilavi. Eu unul, atunci cand ma aflu intre doua burti de bere, fac pana si un zombie sa-si miste fundul la fitness si sa tina regim ca pare prea gras. Asadar, cu mare aplomb si incantare, va semnalez ca au scos astia in sfarsit seria de haine pentru ‘al de mine! Mai jos, exemplificat pe animale ca sa priceapa omul (asta fiindca nu-i voie sa faci experimente pe el):

Asa-i ca-i cute si tipii n-au prejudecati! Asta varietate tzolistica! (G-RAW Copenhagen (doamna are ochi de vultur si share experienta cu amarastenii))

  13 comments for “Haine pentru TOnTI

 1. noiembrie 1, 2011 la 9:44 pm

  vai, vai! Ai uitat sa spui ca acest magazin, nou-deschis in Copenhaga era in foarte mare apropiere de … RESTAURANTUL RAW. Nu poti ignora aceasta evidenta asociere mancare raw – scheleti in haine RAW!

  • noiembrie 1, 2011 la 9:47 pm

   Uh-oh! N-am stiut! Adica n-am remarcat asocierea :D. Bine ca mi-ai spus! Vaivaivaivai, imi fac mea culpa, uite cum dau cu capul in tablia de la pat, de RUSINE! Vreau si eu poza aia, sa fac post „completatoriu”, sau o folosesti tu? Sau o am deja si n-am remarcat?

  • noiembrie 1, 2011 la 10:18 pm

   Nuu, scheleti raw in haine zuper-uberrrr. 😀

 2. noiembrie 2, 2011 la 6:25 am

  nimic despre tzoale nu este inutil. me luvz tzoale 😀 . iar danemarca m-a bagat in fibrilatii shoppingistice, culmea! aprobate si de Herr. cine sa mai inteleaga ceva?!

  • noiembrie 2, 2011 la 8:13 pm

   Eu nu inteleg! 😀 Pai ce treaba are Herr cu tzoalele tale? Ca vorba aceea, bag mana in foc ca nu stie nimic despre calitatea mohairului, moda de anul asta si faptul ca un pulover se curata sau nu usor. Si atunci de ce sa se bage, s-a retras omul diplomat sa nu se vada ca nu stie si ca sa nu-l intrebi s-a repezit cu cardul la inaintare. Asa-i? 😀

   • noiembrie 3, 2011 la 7:06 am

    auzi, n-am inteles, ne-ai spionat 😀 😀 :D?!

    • noiembrie 4, 2011 la 10:44 pm

     Nu, da’ am eu asa o clarviziune, se numeste ECZPERIENTZA

 3. noiembrie 2, 2011 la 3:50 pm

  Cum asa alea suedeze sunt gandite pentru pigmei, ce suedezii sunt mici? nu sunt inalti, etc?
  Dar tu ce inaltime ai? peste 1.85?

  • noiembrie 2, 2011 la 8:17 pm

   NU. Suedezii sunt tare mititei saracii si sufera fiindca celelalte neamuri nordice sunt mari. Ei sunt (majoritatea) mici, cu picioare si brate scurte, gat gros si scurt si claie de par.
   Am mult peste 1.85.

 4. noiembrie 2, 2011 la 8:22 pm

  Da? ce inaltime ai de fapt?
  😀 peste 1.90? ioi daca ai peste 1.90 esti inaaaaaaaaalt maaaaaaaaai, stiu stiu, hahahhaha, umblii cred asa aplecat pentru kadia , dragutz cuplu sunteti atunci 😀 , bravo!

  Nu stiam ca suedezii sunt mici 😀 eu credeam ca sunt inalti si blonzi 😀 .Claie de par? blond nu? Michael nu e inalt dar nu e nici mic, are 1.83, inaltime normala zic eu, oricum destul pentru mine ca eu sunt mica.

  • noiembrie 2, 2011 la 8:33 pm

   Peste 1.90 :)).
   Inalti si blonzi sunt Danezii si mai ales Norvegienii.
   Nu, asta e alt mit. Suedezii au ceva mai multi blonzi decat media, dar doar putin mai mult. Au de fapt foarte multi cu par castaniu. Cine are excesiv de multi blonzi e Norvegia.
   1.83 este peste media europeana la barbati :). Deci e inalt :D.

 5. noiembrie 2, 2011 la 9:00 pm

  Pentru Olanda nu e inalt, Olandezii sunt cei mai inalti oameni din lume, si barbatii si femeile in Olanda sunt inalti!!!! foarte inalti, nu stiu care e motivul, pana si asiaticii crescuti aici sunt mai inalti cu 2 capete decat mamele lor pe acolo prin Thailanda sau China sau de unde or proveni.

  • noiembrie 4, 2011 la 10:42 pm

   Nu stiam asta, dar cred ca au luat in considerare si inaltimea la femei (la olandezi). Statistica pe care o stiu eu lua in considerare doar barbatii la varsta inrolarii in armata (cand sunt masurati toti in orice tara) si zicea ca barbatii norvegieni ar fi ce mai inalti. O fii de la gene, o fii de la mancare, nu stiu. Tatal meu biologic e inalt si el, doar cu putini cm mai mic decat mine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: