Canale

Cum am promis, aceasta este o selectie a capacelor de canal din diverse locatii (deloc comprehensiva pe motiv ca nu am acces la o parte din poze) pentru Zorele (imi pare rau, dar nu stiu prenumele real):

collage111

 

collage1123

Adica:

collage-sewer

collage1122

22 de răspunsuri la „Canale”

   1. Link-ul asta il am si eu, dar am intrebat deoarece – din tot blogroll-ul meu – este singurul care nu se incarca. M-am gandit ca poate a renuntat.

  1. Nu! Nu-l stiam! Ce grozav! Are mult mai multe decat am eu! Pozele cu cele din Budapesta le-am pierdut. A fost mare drama :D. Cred ca imi lipsesc din inca 7-8 orase pe care le-am vizitat (acestea le am dar n-am avut acces la ele cand am facut postul), dar nu mai mult :). Blogul de mai sus imi da insa clasa! 🙂

   1. Neh, si-al tau e mega-simpatic 😛 Mi-am adus aminte de blogul lui Lucian Boariu (el, de la rock fm, are capace-de-canal) pentru ca am contribuit si eu la un moment dat la el.

    Eu facusem un proiect despre placutele de pe casele din Sibiu, pentru scoala/primul an de facultate – http://placutzadesibiu.blogspot.ro/ Apropo de colectii faine.. I loved doing it

    1. Ah, deci au contribuit mai multi! Acum ma simt mai bine! 😀 Ma simteam foarte ineficient cu numarul meu de canale personale :)))
     Si eu fotografiez blazoane de pe cladiri :).

 1. Cred ca nu am vazut niciodata capacele de canal frumoase ca acum 😀 Frumoasa, interesanta si inedita colectie. Voi fi si eu mai atenta de acum inainte la ele.

  1. Multumesc frumos! Cred ca si cele din Italia sunt trasnet, nu imi mai amintesc si in pozele pe care le am nu am gasit nici unul meritoriu.

   1. Sincer nu le-am acordat atentie suficienta pana in prezent, dar sunt sigura ca trebuie sa aiba modele interesante, mai ales in marile orase si in centrele istorice.
    Voi fi atenta si dupa ce voi explora mai multe orase, voi reveni cu amanunte si imagini 🙂

    1. Cred ca ar trebui. Sunt tipul de detalii de care Italienii tind sa se ingrijeasca.
     Chiar te rog! Mi-ar placea mult sa vad!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s