Berlin

+ un pic de München. Mi se pare absolut extraordinar filmul si mi-aduce aminte de povestile bunica-mii despre Berlinul de dinainte de razboi si bombardamente.

Unele locuri sunt de-a dreptul neschimbate! Fantastic!

  1. Multumesc pt videoclip. Acum nu ma mai simt obligat sa vizitez si eu Berlinul, daca zici ca nu s-a schimbat asa de mult, mai ales ca nu suport aeroportul ala nou Tegel.
    Oarecum on-topic, (desi oarecum parca mai mult la comentariul meu decat la articolul tau), te invit la o Leapsa Calatoare.

    Răspunde

    1. Nu s-a schimbat in unele zone din est. Mie imi place foarte tare si l-as recomanda chiar inaintea Parisului, mai ales cuiva ca tine. E deosebit de misto si primitor fara a fi plicticos de tern. In plus e un amestec cultural savuros si interesant. Daca as avea ales dintre capitale acolo m-as muta. Desi, daca as avea de ales o gama mai larga, daca ar fi doar dupa ce-mi doresc eu orasul e rezidenta ar fi Geneva sau Bergen. Dar daca discutam de orase mari ar fi Berlin. Apoi Copenhaga. Ha…acum nu-s sigur ca asa se scrie in romana, dar intelegi tu.

      Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: