Trolee, adoptii, otomani, gaini si rechin – perspectiva istorico-moralizatoare

Pe scurt si fara legatura:

(1) baaai si au bagat niste trolee misto in Geneva de canta inima de fericire in mine! Exact pe linia 7, cunoscuta istoric ca primind rablelele inainte de casare. Concluzia: sa mai zica cineva ca roata istoriei nu se invarte daca astepti suficient! Daca linia 7 s-a capatuit, clar oricine poate!

7

(2) va aparea in curand noua seria de Dunny 2014 intitulata, foarte potrivit cu momentul, „Art of War”. In serie asta exista un iepuroi care, evident si cum altfel, e militar rus. Are, tot evident si cum altfel, caciula de blana cu ceva steluta, e roscat si poseda par facial de cazac si sticla de vodka! Imi place si mi-l cumpar! Concluzia care se desprinde precum un fluturas roz este ca ar fi de-a dreptul pacat sa nu exploatezi ideile preconcepute ale altor neamuri. Ca doar roazboiul e arta :D. Acum inteleg de ce s-au pastrat caciulile alea de blana (pe langa faptul ca-s foarte-foarte utile si optim adaptate!).

(3) maine urmeaza Turcia. Nu inca Stambul, dar vine si ala. Concluzia, nu foarte evidenta fiind umor intern, este ca rabdarea este mereu rasplatita si in sfarsit ajung rusii la Bosfor si Dardanele!

(4) Sunt expert in supa de gaina. Iaca, un coleg de suferinta, prezentand o imagine cu un profund iz personal vizand intreaga situatie. Nu stiu daca zburatoarea rapita este catolica sau ortodoxa, dar sigur e patrioata, fiindca a refuzat sa raspunda! Ca represalii, doua membre lipsite de silicoane ale speciei au sfarsit in supa. Concluzia a doua fiind ca, atunci cand unii sunt eroi, nevinovatii au de suferit!

2

 

 

(5) cum desi am toate materialele trebuincioase inca n-am ajuns sa-i fac costumul de rechin lui Meowrice. Nu e bai, mi-am spalat pacatele cu nevasta-mea (fara vreun merit, la NY vand caciuli din astea):

DSC01544

 

Hiiii… aici era Tyranosaurus, pardon. Asa, mai jos, rechin:

DSC01543

  7 comments for “Trolee, adoptii, otomani, gaini si rechin – perspectiva istorico-moralizatoare

  1. Mai 21, 2014 la 6:06 am

    Au ajuns rusii la Bosfor si Dardanele! :)))))))
    Ah, de ce nu v-ati laudat cu caciulile astea cand inca mai erati la NY? Ca faceam si eu o cerere… Cea cu T este excelenta, imi place la nebunie si Kadiei ii sta tare bine cu ea… 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: