De aseara

(1) discutiile s-au terminat cu vreo 45 de minute intarziere probabil pe principiul ca, nah, ce rost are sa te grabesti cand stii ca oricum toti intarzie?! Intai m-am revoltat interior de m-au trecut transpiratiile, apoi m-am ingrijorat teribil ca asta ar fi semn ca m-am occidentalizat, ca la final (cam pe la momentul cand Δ≥30min) sa devin zen de la socul hipoglicemic.

(2) stilul otoman s-a dovedit a fi prea mult pentru doamna. Cam pe la 20:30, cand am ajuns la hotel, Kadia a decis vehement ca ea sare peste cina si turci si m-a trimis sa socializez pe cont propriu, ca doar tot imi place sa vorbesc. Apoi s-a facut colac si a tors incetisor pana azi dimineata la 7:00. Neintoarsa. Si cand zic neintoarsa nu e inflorire poetica! N-am m-am intors defel delicat in camera si zau, n-am deranjat! Azi a reusit sa-l prinda pe unu’ mic si sa-l vaduveasca de o cafea cu lapte asa ca e aproape pregatita pentru o noua zi de turci & alte nationalitati. Mi-a si zambit. Da’ scurt! :D.

(3) am avut pileala!! Observand probabil mutrele tuturor invitatilor la teribilul si inainte-amintitul cocktail de suc de rosii, portocale si piper, la cina am primit alcool din plin. Ba chiar si mai misto, totul a fost pe terasa imensa dinspre plaja a hotelului, in stil bufet suedez si cu mancare pana crapi. Foarte buna mancarea. Zau daca am ceva de reprosat aici! Poate doar prezenta unei piscine imense in mijlocul terasei aleia. Cred cu tarie ca o mare parte din invitati au trecut la milimetri de inec in ea. Eu unul de doua ori m-am oprit „fix la timp”. Nu de inec. De plonjon.

(4) am discutat cu o englezoaica (da, aia care m-a urmarit discret in speranta ca gasesc baile) despre James I al Scotiei, am aflat ca o indianca (genetic) daneza (educatie) cu rude in Anglia si locuind in Canada a avut 3 cezariene (nu-mi spunea mie, evident, dar ascultam 😀 ), am lamurit un Danez despre Marea Marmara, m-am uimit de o daneza care locuieste in Dubai si munceste in EAU, etc, etc, etc… Totul s-a simtit exact, dar exact, ca pe blogosfera, cum nici o discutie n-a avut macar vreo vaga legatura cu ceva la care macar unul dintre noi sa ne pricepem sau sa fi fost vreodata instruiti :D.

(5) englezoaica de mai sus a fost acostata de unul din chelnerii care misunau pe acolo si care chelner, zic eu, cam gustase ce servea, si i s-a urlat in fata de vreo 3 ori „shut up!!!” cu aprig accent turcesc. Biata femeie l-a tolerat precum UE. Ingrijorata moarta dar cu calm si demnitate. 😀

Va tin la curent!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: