Ca sa n-adorm

Fiindca astazi la noi la tara e o zi din aia de vara ca-n filmele cu europenii adevarati, am urlat o ura-liberare vremelnica de la sluba si-am aterizat pe terasa personala cu tequila si bere. Si cum linistea imi e tulburata doar de momentele pufoase in care motanul rezident paste iarba uscata iar pisicile din curte tortureaza limacsi, am zis ca somnul ratiunii chiar cere un post pe blog.

IMG_5236

collage-pisicaPisica localnica, versiunea siberiana. Domnisoara. In calduri. Neostoita.

Asadar, fiind desigur si lipsit de idei pe motiv de moleseala placuta, am zis sa fac un pomelnic al recentelor momente si simtiri memorabile:

Torturi si mazochism

(1) mi-e foame. Individul Thai din localitate, individ cu magazin si evident posesor de arme biologice de demotivare in masa, gateste ceva formidabil. Cu miros din ala divin, de sos de soia thai.

(2) fac un indelung backup al computerului vechi. L-am mai facut o data, pe altul, dar dumnezeu, care-i femeie, a zis ca-i bine sa fie doua. Ca nu-l mai gasesc.

(3) maine sunt in Geneva fix 37°C. Dupa un scurt soc mi-am localizat slipul cu manecutze. Sunte decis sa circul prin urbie in el.

Delicateturi si Delicatese

(1) Compendiu de Conjurare & Gin. Carticica contine retete de magie cu carti si pileala in sticlute de prim ajutor.

IMG_5076

(2) LakeParade cu muieri despuiate, alcool, muzica proasta si dopuri de urechi. Ca orice supus calvin, n-am de gand sa ratez.

(3) Biscuiti din Portal 2. Slava mie! I-am facut, i-am stantat, i-am pictat. Si-am supravietuit. Nu credeam (mai pe lung in alt episod).

collage-portal

(4) cocktail de tequila cu blutorange. In sfarsit mi-a iesit ca combinatia pe care am testat-o in Madrid, prin 2008, cand un barman de club ne-a cules din drum si ne-a bagat fortat dracia pe gat. Postum consum, ne-a disparut orice reticenta si ne-am repezit in primul magazin sa luam Tequila. 7 ani mai tarziu, am reusit si combinatia.

LATER EDIT: am primit thai! Nu de la ala, mai bun.

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: