Baaai, sa inghete iadul odata!

Ca dovada ca mi-a auzit a’ de sus comentariile legate de lipsa soarelui, am primit cado’ canicula geneveza. Pachet complet cu soare, aburi, iarba arsa, asfalt moale precum popoul de balena si, oferta calvina speciala, lipsa aerului conditionat in multe din restaurantele urbiei (ca nah, de regula nu-i nevoie si nici nu-i voie). Ce-i drept, in magazinele mai mari au. In consecinta acolo suntem si noi.

Prima investitie esentiala a fost crema de plaja, de aia 50+. Cu efectul (anticipat) ca acum sunt rosu, lipicios si miros hamburger. Asta, dupa doua zile de canicula, e semn bun, va poate confirma orice blond. Alternativa cealalta e rosu-vinetiu si mirosind a tocanita prinsa. Si daca tot in anumite locuri e racoare, intr-un moment de adapostire la Apple, a doua investitie esentiala a fost Apple Watch. Ca sa ne sara ochii ca la melc cand dracovenia afiseaza trist si continuu: 39°.

In ton cu vremurile, ieri, la Lake Parade, telefoanele anuntau ca „kein blitz” si „sans flash” sau, pe romaneste „muie blit” pana nu se racesc. Eu i-am zis la al meu un „muie back” si am fotografiat pana dracia mi-a trimis mesaj ca ia foc. Eh, sa ia, ce doar io? N-a luat. Ca si mine si el se vaicare degeaba.

Am aniversat laptopul cel nou. Miroase traznet. Asta nu mi-a zis inca ca-i e cald pe motiv ca l-am tinut doar in interior la aer conditionat. Il Iubeste tata pe el.

Mai am de vaicarit, dar va las fiindca merg in centru sa rapesc o ratza. Nu glumesc.

collage2

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: