De vineri

(1) Pileala

Fiindca s-au vorbit doamnele grupului, asta seara mergem la un bar extrem de misto din centrul urbiei (Royal Gourmetburger & Gin), un fel de biblioteca de ginuri, beri si hamburgeri. Pe mine ma umple de incantare treaba cu ginurile, au enorm de multe, e barurul visurilor mele. In Geneva n-am reusit sa gasesc un echivalent (au maxim 4-5 tipuri de gin). Daca ajungeti pe aici il recomand calduros (si burgerii sunt traznet!).

collage1

collage2

(2) Filmul

Apoi, tot cu turma, la The Martian. Filmul cu idolul tuturor femeilor, Matt Damon. L-a vazut careva? Nu e din ala cu dormit si bale, nu?! Ca cu gaste, pantofi si drame cu lacrimi stiu ca nu e, pe motiv ca ala e singur pe Marte! (sper ca n-arata prea mult de pe Terra!)

http://trailers.apple.com/trailers/fox/themartian/

Tocmai ce-am vazut si eu trailer-ul! Are nevasta si copil…pfff…. o sa aiba si lacrimi si muci..

(3) Week-endul

Cum a programat Dumnezeu furtuna, eu am programat, la randu-mi, activitati de interior. Mai precis „board games” (tot nu mi-a zis nimeni cum le numiti in romana: Jocuri de societate? Jocuri cu pioni?) si anume „The Uncooperative Cake Acquisition Game”, de care v-am povestit ca mi l-am comandat recent prin Amazon. Eeeei, a ajuns acum ceva zile! De fapt am ajuns eu la el fiindca l-am descoperit intr-o groapa (la propriu), viitor loc al terminalului 2 al aeroportului urbiei, dupa vreo doua ore de cautari cu harta, GPS si intrebat muncitori polonezi. La recuperarea lui am fost asistat de un om si un caine, amandoi obezi, pe care i-am gasit intr-o buda pe care scria UPS Norge. Totul pe fundalul pizdelilor prestate de doamna-mi din dotare care repeta obsesiv si din ce in ce mai vocal: „cacat de oras!”. Pe aceasta cale vreau si eu sa adaug ca USPS suge p**a. Si ca-i ultima mea comanda de la Amazon daca imi mai trimit ceva cu astia.

collage4

(4) Iepuri

Fiindca orice week-end trebuie sa aiba un iepure. Mi-au ajuns si astia ca n-au fost trimisi cu USPS. Procesul de adoptie e complet.

collage5

(5) Muzica

Imi place in particular partea cu:

"And now we're back in Norway
That's why we know we fucked up!"

Mergea cand cautam jocul, zau de nu mergea!

(6) Masina

Acum doua zile a venit Marty McFly in viitor. In cinstea momentului:

collage3

Apropo, Imi place de mor ca „cheia” de la Tesla e un pui de Tesla (poza 2).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: