La jucat

Fiindca am constat cu ingrijorare ca mi-am petrecut ultimele 2 minute citind un articol prostut, plicticos si cu umor chinuit pe roata despre cum se citeste de fapt Moët, am decis ca mai bine plictisesc eu pe altii.

De vreo cateva zile au aparut intr-unul dintre parcurile din Bergen o serie de structuri facute din prajini de lemn. Unele, majoritatea, sunt teribil de misto. Habar nu am care e motivul aparitiei, dar am aflat ca treaba s-ar repeta anual in diverse colturi ale urbiei. Desigur, daca as fi un blogger adevarat si cu mult respect pentru cititori as incerca sa aflu detalii, dar nu-s suficient de motivat in momentul asta (astept pasional ora 6 ca sa ma duc cu barca pe mare pana la o insula cu un restaurant uber-cool unde se gateste peste si mancare marina, asadar interesul meu pentru orice nu implica picioruse filiforme cu miros de peste este foarte redus).

Si astea sunt niste poze. Sub forma de galerie, la cererea publicului cititor

 

Navigare în articol

  2 comments for “La jucat

  1. Rudolph Aspirant
    Mai 18, 2016 la 3:31 pm

    Ce de surcele…probabil ramase din aprovizionarea cu lemne de foc pt iarna, (in Norvegia multe case, chiar urbane si de tip locuinta principala, nu cabana de vacanta, incalzindu-se cu lemne, si lipsindu-le termoficare centrala mai moderna, cu gaze, etc), si care acum sunt reciclate !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: