Pe scurt

Fac, invart si cand sunt liber cateva zile ajung , vorba clasicilor, in cur cu trenul. Recte azi bifez, inca o data, Pikaliovo. Asta e genul de loc prin care se intampla sa treci o data cu masina in drum spre alte destinatii mai apetisante, adica Peterburg. Eu-s la a treia vizita in 4 saptamani. Datoria, zau.

La Pikaliovo e nimic (anticipez ca aici voi fi contrazis de un comentariu rudolphic continand toti fii celebrii ai urbiei, prima atestare a orasului si un istoric al strandului Delfinu) si ploaie. Si fiindca orice nimic are si personalitate m-am ales cu Beluga (si icrele si vodka), mi-a pupat o baba mana ca la moaste (asa se intampla cu orice potentiala relicva sfanta aflata in raza bisericii) si am furat un fel de zmeura oranjie din cimitir. Consecinta generala a fost ca m-am bucurat urban-zgomotos la intoarcerea in metropola zonala. Desi eu-s moscovit convins.

Altfel, mi-am luat un hanorac albastru (din ala numit „polar”) ca sa suplimentez porcaria ce o aveam de la Mammut. Pe aceasta cale si la capatul unui luuung sir de produse Mammut, vreau sa adaug: muie, muie, muie cu pickameru’ firmei Mammut si marfii lor infecte.

Ah si cred ca am racit. Tratez cu Beluga. Nu icrele.

  2 comments for “Pe scurt

  1. anonim
    August 12, 2016 la 9:43 pm

    Cum ar veni” Moscova-Petuski ” sau Pikaliovo-Petersburg. Sau amandoua ,vorba clasicilor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: