Cu muci, dar fara jale

Sunt fericitul detinator al unui virus de muci recombinat iraniano-genevezo-norvegian. Incep cu asta ca sa va lamuriti din start de nivelul capacitatilor mele intelectuale actuale. Voiam intial sa scriu despre sosul de rosii al lui Radu (pe care l-am facut si eu si e magistral), dar ratez garantat promovarea daca il incadrez sub titlul de mai sus. De scris tot il scriu, nu de alta, da’ sa am reteta pentru data viitoare.

Altfel:

(1) am fost la un fel de hotel/statiune provinciala de fitze. Vedere misto, piscina si mai si, dar cum eu las dara in urma-mi, n-am folosit-o. Acolo am ajuns cu barca ducand pe seful spaniol si cetatean Genevez (cel contribuabil cu ceva catene de ARN Genevez-Iranian la virusul in chestiune, botezat Alin) venit din Iran al doamnei din dotare. A fost misto, spaniolul n-a borat, a pozat insa in 4π.

 

(2) a inceput sezonul la crabi. Cum gatitul lor pare-se face parte din muncile prestate de pacatosi in iad, noi ii luam deja opariti si, mai ales, curatati din magazinele urbiei. Pisicile au inebunit de pofta. Evident le placeau crabii, doar nu stiau. Merg grozav cu vodka (asta nu dau la pisici). Eu apreciez, Alin-virusul, sper eu, mai putin.

 

(3) am aflat (si n-am gasit putere in mine sa mai dau vreo replica) ca pe viitoarea productie a verisoara-mii o va chema Katarina. Ca asa a fost mereu maica-mea, o populara! Ideea de o noua Katie in proximitate ma face literalmente sa suspin cu jale.

img_4356 Fix asa!

(4) am fost la festivalul berii. Care a avut langa si unul de haleala. Ala de bere a fost chiar misto de tot, cu multe mikrobryggeri (habar nu am cum sa zic in romana la fabricute mici locale si personale de bere). La mancare a fost interesant si pe alocuri gustos, dar aici o las pe Kadia sa povesteasca daca vrea. Eu zic de bere. Si nu zic mult ci doar ca le doresc candida si prostata marita cu controale multiple doamnelor  si respectiv domnilor parlamentari norvegieni si legilor lor de prohibitie a alcoolului, legi care au facut ca eu sa gust toate berile din degetarul unic admis si obligatoriu (prea mic si pentru vodka, wtf!).

Si astea-s de la zona cu haleala

 

(5) am gatit hellboy’s chicken wings cu anti-potato salad dintr-o revista de nerzi. Pun reteta alta data. A fost rezonabila. Cam americaneasca. Adica nitel insipida.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: