Ca sa nu-l batem…

..pe Skatt, prestat-am un brad viu cu globuri moarte. Adicatelea de plastic. Globurile, nu bradul. Desi ne asteptam placid si benign la o groznicatura, n-a iesit defel de lepadat. De unde reiese clar ca, uneori, cantitatea bate calitatea. Cu consecinta inevitabila: trebuie sa cumparam mai multe globuri din colectia de cristal calitativ superior pentru brazii urmatori, adica aia post momentul in care Skatt va deveni blana de semineu (inevitabil moment, cum e si motan si flocos).

Traditional am trecut pe la Julehus, magazinul de Craciun de pe Bryggen-ul din Bergen (deschis tot timpul anului) de unde am adoptat tiribombe activate de lumari (poza cu cea de anul trecut cum inca nu le-am pus in functiune) si suporturi de globuri.

img_6529

Tot la magazinul cu pricina am intocmit un top 6 decoratii horror:

Altfel, in spiritul Craciunului romanesc am prestat sarmale in foi de vita (vizita-l-ar inchizitia pe turcul ce mi-a vandut foile).

A mai fost si scaricica. Divina. N-am facut-o eu.

img_2554

  3 comments for “Ca sa nu-l batem…

  1. psi
    Decembrie 23, 2016 la 7:36 am

    nu pare deloc dărâmat bradul vostru. 😀 cred că v-ați făcut griji degeaba… până la urmă și dacă spărgea vreo 15-30 de globuri, era doar sticlă și aveți magazin deschis tot timpul anului pentru aprovizionare, precum spui. 😀 😀 😀

    • Decembrie 27, 2016 la 10:05 pm

      Ei nu chiar, alea de le avem noi sunt mai speciale, ar trebui sa ajungem la Peterburg sau Copenhaga. Plus, de ce sa caftim plodul? 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: