Si ce s-a mai intamplat

Asa, ca inaintea anului puiului rosu, femel si de foc, am zis sa fac si eu o lista a infaptuirilor marete din ultima luna. Desigur ca nu va intereseaza sau n-ar trebui sa va intereseze, dar le vreau eu listate aici. Pentru posteritate.

Intai si intai, ne-a nins o data, dar ne-a plouat mult. Fiindca si la tropice ninge mai des ca-n Bergen. Cat a stat a fost grozav. Genul de peisaj tocma’ bun pentru postat pe FB daca esti turist si vrei sa aiba cu ce se lauda ma-ta vecinilor. Cum pe noi aspectul nu ne mai vizeaza, ne-am gandit (dovedit prematur) la lopata. N-am si vreau. Dar ‘mnezeu a zis nu. Si a topit-o el.

In al doilea rand m-am capatuit cu o vodka traznet. Nu, cocktailul din poza nu e cu ea, ci cu Absolut, n-am pangarit minunatia. Asta inca o tin pana cand se vor alinia, cuvincios, astrele. Sau nu.

In al treilea rand am bifat niste restante mercantile. Adica, unu la mana, am achizitionat rucsacul de care vorbeam in postul anterior. Doamna a comentat ca ar fi mare pentru oras, dar observand cate sticle de pileala intra in el si considerand nefasta omniprezenta a vinmonopolet, a admis ca „mare” e doar o problema de perceptie. Ce chiar ii lipseste e compartimentarea interioara (i.e. sticlele de pileala stau fix peste laptop). Am de gand sa-i fac niste baiere interioare ca la rucsacii tatucai Putin. Doi la mana, mi-a fost livrata (pentru ode apasati aici) masina electrica (pentru si mai multe ode aici). Si sa fie si pentru sufletul germanic al Mashei ca asa e respectuos.

In al patrulea rand, am fost din nou la un restaurant tare misto din Bergen despre care nu cred ca am mai scris (sau poate da), 26 North. Foarte misto, foarte-foarte buna mancarea. Am fost fix in ziua cand s-a inundat Bryggen-ul (i.e. grupul de casute hanseatice colorate din poze, buricul targului si patrimoniu unesco), restaurantul fiind in prima casuta a sirului (dinspre Håkonshalle, in caz ca vreti sa-l vizitati vreodata). Apa insa a preferat sa intre la magazinul lu’ Mos Craciun, din motive evidente. Noi am avut parte doar de aia pe care am cumparat-o.

In al cincilea rand, am facut curat in biblioteca la biblioteci. Aici se cere asta (click pe link), ca sa vindece socul postraumatic.

  1 comment for “Si ce s-a mai intamplat

  1. Martie 9, 2017 la 10:29 am

    Foarte tare ! Ce-ai putea sa-ti mai doresti !? 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: