Ca aproape se aliniaza…

… cu postul de dedesubt, fost-am acasa la Geneva. Mercantil. Frumusetile urbiei, alea care sunt, va las sa le descoperiti singuri.

Noi, teoretic, la cercetare (pentru casa noua) si prada (pentru sufletul nostru vechi). Practic pentru adoptii internationale. De iepuri. Dunny. L-am comandat de vreo 3 luni de zile. Facut de Jason Freeny. Cerea acasa. Noi suntem suflet nobil si nu chinuim suflete pure.

IMG_8415

A fost cald din nou. Nu cat sa injur cu sete, dar cat sa injur moderat. Evian a scos niste apici (din pacate prea mici) extrem de misto (a’ cu lamaie), vreo trei arome diferite + ceva gen kusmi tea.

IMG_8294

E plin sezon de vin rosé.

Pe partea intunecata a fortei, Hendrick’s exista in urbie doar la degetar. Foarte dezamagitor.

IMG_8295

Am adoptat AppleTV si curelele de AppleWatch de la Nike (in Norvegia curelele sunt accesibile doar via AppleStore. Ceea ce nu-i problema da’ mi-e lene sa comand). Apple ne-a dat un AppleWatch nou la schimb.

Am ochit un cort de gradina misto (mai jos in poza) si pe asta am voi veni sa-l iau.

IMG_8121.jpg

Am descoperit seria de 5 Nights at Freddy’s varianta glow in the dark. Au dinti. Tata-i iubeste.

Carioci misto de scris pe sticla. Lasa dara densa si groasa, nu translucida. Sunt misto. Mai ales daca aveti vreun barulet sau prezentari de facut pe tabla.

IMG_8304

Am adoptat pileala. Multa. Kadia parca a zis, dupa pomelnic, ca ar fi 18 sticle de vin, 4 de gin, 1 vodka, 1 curaçao blue, 1 sampanie (nu vaduva de data asta, cu nesimtire o inselam).

IMG_8429

Patru metri de benzi luminoase de la Philips Hue. Misto chestie. Merg pe aceeasi baza si app ca orice produs Hue. Pentru bucatarie (pe langa alea serioase si glisante dorite de superiorul intelectual al familiei). Merg cu restul de le am. Amoebele.

IMG_8455

Ciucalata. Tot felul de editii limitate perioada asta. Or merge cu rosé-urile. Mie imi place o editie nelimitata de borcan cu crema ca de nutella de la Lindt. Altfel tipii de la Cailler au scos niste ciocolati chiar misto, de pana si mie imi plac.

Branze. Multe. IMG_8298

Haleala

Si altele de nepovestit.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: