Mai merge omul si la oras

Ca sa nu tresarim si nechezam cand auzim claxoane, am decis sa ne urbanizam regulat. De data asta la Oslo. Pretextul vizitei a fost ridicarea documentelor emise romancei verzi a familiei de catre statul roman. Ca o mica paranteza, pasaportul electronic e atat de urat ca inteleg de ce nu-l mai verifica nici dracu la frontiere in vest. Sigur nu-s platiti suficient pentru asa activitate mazo. Plus ca risca sa se taie la desh’te.

Treaba cu pasaportul a fost rezolvata nenatural de rapid si fara probleme. Atat de rapid si de fara probleme ca toata ziua am tot asteptat sa ne loveasca vreun fulger/masina/tramvai si sa echilibreze lucrurile in balanta universului. Surprinzator, nu numai ca am supravietuit, dar am avut o zi deosebit de fructoasa, lucru care demonstreaza ca Dumnezoaica are si ea zile de deprimare in care n-are chef sa stea cu ochii pe pamanteni.

Profitand de absenta de la datorie a fiintei supreme am:

(1) avut extrem de putina ploaie si o groaza vreme de plaja. Ne-am petrecut mare parte a zilei dormind pe orice suprafata cu aspect de plaja din apropierea apei. Pe motiv de sculat la 4 dimineata. Am cuantificat ca am dormit pe: (a) scari (de lemn din alea de dau in balta), (b) pe o banca cu celule solare (cat mi s-a incarcat telefonul), (c) ponton, (d) bolovan, (e) pietris. Nu mult ca am avut si altele de facut.

(2) am prins noul pasaroi legendar emis de Niantic pe 1 august. De doua ori.

IMG_2301

(3) am gasit USB-C Hub-ul pentru noul MacBook Pro (Hyper by Sanho) si, in sfarsit, noii chiloti de iPadPro (ala mare de 12.9″). Hubul e foarte misto. Ocupa 2 USB-C si are 2 intrari USB-C, 2 cititoare de microcarduri, 2xUSB2 si 1xHDMI (pe latura opusa ledului de stare). Pe motivul intrarii HDMI il gasesc mai misto decat echivalentul de la Satechi (care, in plus, in cazul design-ului echivalent acopera fara sa utilizeze una din intrarile USB-C ale laptopului).

(4) am descoperit un restaurant misto de fructe de mare (plus altele pentru aia de nu pun gura pe broasca). Se numeste Louise Restaurant & Bar pe Aker brygge. De fapt l-am descoperit pe Instagram (aveau poze misto) si am rezervat acolo. Nu mi-a parut rau.

(5) am prins un glowing magikarp (yap tot PokemonGo).

IMG_2585

Si dupa aceasta doza masiva de urbanism somnolent ne-am intors cuminti la insula, paduri, casa si semne de circulatie cu atentie cad elani. Si nici de data asta nu am tipat cand am vazut tramvaiul.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: