Proiect colaborativ de oenologie aplicata

Dovada vie ca nimic n-ajuta la coeziunea intre sexe ca o sticla de vin este urmatoarea lichioare bahica adoptata de subsemnatul din dutyfree-ul din Go:teborg:

IMG_5634

 

Vinul in sine e foarte bun, nimic de zis. Dar dopul taraseniei, dupa cum s-a dovedit, ar trebui folosit la orice sedinta de team building. Sau bodybuilding. Fapt e ca am reusit sa-l deschid, in hohotele doamnei, abia dupa vreo 2 minute de icnite si gemete ingrijorate referitoare la integritatea tirbusonului, a dopului sau a gatului sticlei. A fost un moment unic in cariera mea, lunga si exagerat de activa, de deschis si consumat sticle vin. Si pe sticla asta chiar intentionam sa o consum eu, nu parchetul.

Dar sa nu divagam, dupa transpiratii groaznice am reusit sa deschid sticla fara daune vizibile. Vinul, dupa cum spuneam, foarte bun, am fost incantati. De dimineata insa, doamna a dus, solidar, la capat ceea ce reusisem sa evit eu (evident foarte la mustata):

IMG_5646

Acum nu pot decat sa concluzionez, ca orice barbat cu experienta in casnicie: bine ca i s-a intamplat ei, nu mie!

Poate ar trebui sa adaug ca dupa indelungata suferinta, tirbusonul a fost revitalizat. Ma indoiesc insa ca mai vede zile multe. Se cere urgent excursia la Geneva.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: