Deci

…ne-am mutat in casa noua. Cu tot cokctailul de mieunaturi, injuraturi, lazi si mesteri. Am terminat intr-o saptamana, acum prestam detalii si finisaje. Care, evident, respecta fara dubiu regula cu ultimii 20% consuma 80% efort si probabil vor dura cate zile vom avea. Cum casa chiar e noua si e si a noastra, ne e jena sa rasolim. Inca.

Si fiindca ne-am mutat, mi-a venit si noul televizor. Cum ziceam pe undeva prin posturile anterioare e un Sony Z9D 4K, versiunea de 75″. Pletosul familiei s-a bucurat primul de el si l-a catarat in dunga spre socul, stupoarea si groaza baietilor de la Sony, veniti sa-l rastigneasca pe perete (era inca oficial in stapanirea domniilor lor, de aia noi am ras, iar ei au luat distonocalm). Televizorul e grozav, merita fiecare banut, imaginea e atat de buna ca nu te lasa sa dormi cosurile de pe fata actorilor. Ceea ce e o problema in ziua de azi cea atat de abundenta in equal opportunities, cum pe la televiziuni e plin de grase carora rezolutia chiar nu le face bine.

Si fiindca orice casa noua trebuie sa miroasa si fiindca cuptorul nou al nevesti-mii e atat de nou si cu garnitura atat de buna ca nu simti nici pestele intransul, am prestat muraturi asortate. Dap, astea miros.

Ca sa se duca mirosul, a facut doamna si gløgg suedez. Acum miroase a ambele.

Cum nu-s celebru prin harnicie avem intrerupatoare cu wifi la sufragerie. Chestie care le-a eclipsat maxim pe cele normale din dormitor (clar dovada de design ne dus pan’ la capat din parte-mi), asa ca acum punem wifi si-n dormitor. Lenea a facut progresul.

Tot legat de wifi, in sfarsit mi-am extins spatiul vital al PhilipsHue. Arata suficient de mult si de efect cat sa vreau sa mai adopt.

 

 

 

  2 comments for “Deci

  1. Decembrie 1, 2017 la 5:58 am

    E frumos la voi, chiar daca cei 20% inca ruleaza 🙂 Meowrice mi se pare ca are atitudinea potrivita: Ba, ma lesi, nu mai termini odata?! Iar Roksana te priveste cu indulgenta ca o doamna. Din imagini lipseste Kadia, desi a participat la tot procesul!

    • Decembrie 1, 2017 la 9:40 pm

      Fiindca ea nu ma privea cu indulgenta, desi tot ca o doamna :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: