Sa facem planu’!

Cum tot omul la sfarsit de an face si termina ce n-a facut in septembrie, am zis sa profit de prematura si febrila-mi vacanta si sa mai adaug un post pe blog. Sa fie 6 ca sa nu fie 5. Sau pe acolo.

Asadar, sa incep prin a zice ca locuitul in casa noua are o evolutie heterogen-asteptata. Daca pe de-o parte inca mai suntem cu cartile in lazi (camera aia are asa un aspect pitoresc-Warholic ca ma gandesc sa tai belete de tur pentru nostalgici), pe motiv de biblioteca comandata aflata probabil inca in stadiul in de brad in casa unui crestin, pe alte planuri am avansat la fineturi. Fineturi partiale. Adica azi (sau maine ca-n Norvegia timpul e elastic, how fantastique) astept cu excitatie moderata (datorata experientei cu elasticitatea timpului) sistemul meu teribil-uber-mega-grozav audio. Evident, astept cu excitare moderata, doar jumatate din sistemul audio, adicatelea statia de amplificare (sau cum i-o spune in limba Mioritei), boxele din fata, a’ din centru, subwooferu’ si mesele. Restul, spatele, cand o vrea ‘mnezeu, ca forma camerei nu-i compatibila cu ce-i usor de gasit pe piata. Chiar si asa eu inca sper (moderat) ca as putea avea jumatate de dolby inainte de Craciunul catolic si, zic, poate unul intreg pana de revelion. Desi ma simt un pic jenat sa fiu atat de debrodant de nerealist.

Apoi am fost la matca, la Geneva. Scurt, sa-mi salt iPhone X. Habar nu am daca am mai mentionat pe blog, dar produsele Apple sunt mult mai ieftine pe AppleStore-ul helvet decat, de exemplu, pe ala Francez sau Norveg. Altfel vizita a avut un scop pur mercantil, cu tur de forta al magazinelor urbiei. V-as arata si v-as povesti de unele, da’ nu se poate inca ca vine Mos Craciun. Victoria momentului a fost ca am convins doamna sa vrea si ea Iphone8+ de fete asa ca acum pot sa ma dau cu doua, unul pentru fiecare laba. Pe scurt ca nu m-am dat suficient cu el pentru o opinie care sa conteze, iPhone X chiar e diferit de curentul standard de iphoane. M-a prins la partea cu gesturile, sunt atat de naturale, ca sigur a contribuit fantoma lui Jobs la concept si design.

In alta ordine idei, merita mentionat ca: Beluga. Nu vodka, ca aia am in stoc, icrele.

Acestea fiind spuse, zic ca-i bine sa inchei ca sa fie material si de alte posturi menite sa depaseasca planul anual al acestui stabiliment de blogging.

UPDATE: tot asteptand cu entuziasm moderat si scriind aici, am aflat ca statia de amplificare nu a ajuns pe motiv de ceva cu comanda alora. Da-mi aduc, citez, „a decent replacement to make sure you will get good sound during the holidays”. Treaba buna cu asteptatul moderat, dragii tatalui, e ca genul de text de mai sus te face sa razi cu sughituri, nu sa te duci sa le crapi capul. Ma norvegizez. Moderat.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: