Cadou

Ca semn de apreciere a faptului ca fiul ratacitor s-a reintors la glie, Geneva mi-a oferit, iubitor, un rinovirus. Pe care acum il port mandru pe plaiuri norvege, rumegand obsesiv idea sa-l recombin cu varietatea locala ca sa vada si el cum e sa ti se intample lucrurile lent si sa fie toata lumea in exodul national de Paste. Fiindca da! A inceput sacrosanta vacanta de Paste in care tot norvegul se duce nezmintit la cabana din fjord/munti unde mananca napolitane cu ciocolata infecta, face ski/barca si citeste carti cu crime (påskekrim, si scriu acest termen strict ca sa-i dau lui Rudolph fiori pe sirea spinarii). Si noi ne-am luat vacanta (mai putin mizeria de Jean, rinovirusul, care fiind helvet lucreaza spornic), dar noi nu mergem la coliba, fiindca casa noua e deja pe fjord si la munte eu pe Jean nu-l duc. Ca se invata.

De fapt ce voiam sa zic e ca-s (1) racit, (2) in vacanta, (3) stam acasa si (4) caut gazda pentru virus, de preferat nu consoarta.

Altfel, azi am fost in oras de doua ori, am tusit peste tot ce mi-a taiat calea (mai ales polonezi), am adoptat iepuri de ciocolata (infecta si norvegiana, aia Lindt genevezi sunt deja in frigider), am aspirat fiindca vestitoarea primaverii este naparlirea felina si am incercat sa ma uit la TV. Despre ultima parca as zabovi:

Deci fiindca doamna se dusese jos si eu nu gaseam telecomanda (in imediata mea proximitate, evident) am fost sechestrat cu a’ mica a kardashienilor, grasuta. De fapt fosta grasuta fiindca ea sustine ca a descoperit ca mancatul putin si sportul slabesc. Si cum a descoperit ea acest uimitor adevar universal legat de conservarea maselor, a decis sa lumineze si restul prostimii. Pe bani. Adica si-a facut sala si plezneste peste buci diversi amarati obezi cu povesti lacrimogene. Acum parca insa nu-mi vine sa critic prea mult: toata lumea pare fericita in afacere, grasii ca slabesc si ii vede si mama lor la TV, fatuca ca face bani si reclama salii cu emisiunea, noi ca-i vedem pe altii alergati in timp ce stam pe canapea. Deci e de bine. Dar voiam sa intreb ceva pe final: fetele brunete care se vopsesc blonde de ce oare nu-si rezolva si mustatile? Adica sa le vopseasca si pe alea, zic. Nu de alta dar avea patroana in chestiune in anumite unghiuri niste mustati negre de ar fi plans si Iosif Visarionovici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: