Adoptii premature si la distanta

Fiindca lucrurile se intampla chiar si cand tu nu te intamplii, perioada recenta nu a fost tocmai lipsita de evenimente. Dar fiindca blogul este ooooh aceasta piramida egipteana a  infaptuirilor moderne, sa discutam asadar doar despre succese:

(1) zilele coplesitoare in care casa din dotare devenea conserva tropicala au ramas o trista amintire. Fiindca, da! Surpriza. Soc. Siderare. Venit-au jaluzelele interioare! Total nenorvegian, cu vreo luna inaintea chiar si celei mai optimista estimare a „omului de la jaluzele”. Estimare graita pe un ton incredul, dar incurajator si asta cu inucrajatorul doar fiindca expertu’ ne-a placut ca i-am admirat catelul din poza pe care i-o baga in ochi „omului cu ancorat sistemul audio” care ne arata pe telefonul personal sufrageria renovata de specialistii angajati de televiziunea nationala norvega pentru o emisiune de cocoane. Zicem slava, facem cruce cu limba in ceru’ gurii, scuipam ceva sa nu le deochiem si mergem cu spatele cand vedem orice pisica, neagra sau nu, ca sa fim siguri.

 

(2) am precomandat 2x editia colector a noii extensii din World of Warcraft – The Battle for Azeroth. Succesul vine la capatul unei aventuri in stilul bancului cu iepurasul, tortul de morcovi si farmacia. Suferita cu maxima demnitate de doamna, ca victima colaterala. Cu diferenta ca eu totusi n-am facut bleah cand in sfarsit a aparut posiblitatea de comanda online, ci am tras un raget care mi-a facut doi colegi sa tresara de groaza ca as putea deveni problema lor.

Screen Shot 2018-04-09 at 22.48.13

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: