Si mai prinde un rasarit

Blogul. De 3-4 ani, in perioada asta, traiesc aceeasi dilema: „sa opresc plata pentru blog ‘au ba?”. De fiecare data concluzia scurta e ca nu merita banul considerand cat de putin am scris in ultimii ani. Tot de fiecare data ceva il salveaza. De regula doamna mea careia ii pare rau dupa poze si filmulete (desi le avem pe toate si pe harduri). Anul asta n-a fost diferit, dar de data asta parca si eu as pastra abonamentul, cum am constatat ca mi-e din ce in ce mai greu sa scriu texte lungi in romana pe motiv de lipsa de exercitiu. Asadar, ca o reiterare a anului de gratie 2010, intentionez sa-l fac sa merite banul.

Habar nu am cum am sa fac fiindca, spre deosebire de 2010, am un program mult mai haotic, independent de vointa mea si abundand de lucruri care nu-si au locul in spatiul public. De un lucru sunt sigur: n-am de gand sa ma intorc la asudatul cu ghearele inclestate de DEX si indreptarul de gramatica, cum faceam pe la primele mele posturi, alea cu iz de compunere de elev de scoala generala. Asadar, iaca, vom avea in continuare posturi despre fractali, gratare, iepuri, furnici, tyranids, oua, starcraft, cocktailuri si alte subiecte atat de vitale pentru bunul mers al umanitatii! Si nah… acum ca am scris pe blog trebuie sa o si fac.

  2 comments for “Si mai prinde un rasarit

  1. Aprilie 17, 2018 la 8:42 pm

    Așa, la capitolul fantasy n-am să uit niciodată câinele zburător din NeverEnding Story…

    • Aprilie 17, 2018 la 11:08 pm

      Da si eu as fi vrut sa zbor pe el sau macar sa-l mangai :D. Eu am crezut ca-i dragon, dar ce-i drept avea fata de catel. O fi pe netflix filmul. Asta si „Legend” au fost niste povesti foarte dragute.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: