Am fost cadorisit!

Cat imi vedeam eu competent si ascultator de ordinele pe unitate, doamna mi-a cumparat noul Final Cut, adica Final Cut Pro X*** de pe App Store. Mi-au cazut la propriu ochii in gura cand m-am trezit cu el in cont printre programe si am verificat scurt mental distanta fata de momentul ultimei ingerari de alcool. Da’ trecuse ceva vreme!

Asadar am din nou Final Cut si mama ce ma bucur!

Fix asa ma simt:

*** Final Cut Pro X e ultima versiune a unui soft de procesare video non-liniara produs de Apple.

  2 comments for “Am fost cadorisit!

  1. Aprilie 18, 2018 la 5:24 pm

    Vladimir, am și eu o curiozitate, voi în ce limbă vorbiți acasă? Înțeleg că vă exersați româna prin bloguri – și o faceți mai bine decât mine, ca să nu zic că textele de aici sunt impecabile din unghiul gramaticii și vocabularului știute de mine… Spre exemplu, tocmai ce am căutat în dicționar cuvântul „procrastinare” – serios, mi-e rușine, dar habar n-aveam ce înseamnă…

    • Aprilie 18, 2018 la 8:24 pm

      Vorbim romana. Doamna mea e romanca si de la ea am invatat (ne-am luat foarte tineri, imediat ce a fost voie legal). M-a ajutat grozav la vocabular si faptul ca am facut un cont de FB unde am prieteni romani (de exemplu Veri cu care sunt prieten de vreo 7 ani cred) si asa mai invat si expresii pe care nici macar doamna mea nu le stia :). Sau regionalisme (bine, la astea am inca probleme mari). Dar, de regula, daca am vreun dubiu gramatical sau de vocabular raspunsul e doar la un urlet distanta :P. E mai greu cand sunt plecat si n-am pe cine intreba.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: